Готови, старт!20 август 2015
Тичането е най-популярният самотен спорт, нали така? Ако обаче обичате да бягате в компания – или с цялото семейство – ето за къде да вържете маратонките тези дни.


Първият старт е съвсем скоро – на 23 август по панорамната пътека между Драгалевци и Симеоново може да покорите 5, 10 или 15км. Безплатно е за хора над 60 и под 14, а на останалите ще им струва 15лв с предварителна регистрация на 5kmrun.bg. Пътеката за най-дългата дистанция се протяга нагоре в планината, така че за нея ще ви трябва по-добра подготовка, отнесете се сериозно.

Ако мислите за нещо по-късо, а вкъщи имате и чифт-два детски маратонки – в момента текат регистрациите за Tole Run. Семейното състезание в Южния парк на 13 септември е безплатно в дистанцията от 2км, започва от 10:00 и завършва с концерт. Кажете да ви чакат на registration.begach.com, където можете да заявите и дарение – каузата е топъл обяд за деца във Видинско. Ще има и три дистанции за големи: 5, 10 и 21км (срещу 25лв). Успех, но и да не спечелите нали знаете – най-лошото бягане е това, което не се е състояло.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.