Българските брандове носят идентичност. Срещаме ги на Night Market,vol. IV

17 февруари 2021
Онлайн пространството се завърта с подбрани артикули, които събират очите на всички с желание да светнат сред тълпата. Night Market vol. IV реди точно такива в микросайта си nightmarket.bg, който мятат към нас на 24, 25 и 26 февруари между 18:00 и 06:00.


В тези три дни грабваме съкровища от български стрийт дизайнери, пресичаме ежедневието си с работата им и се протягаме за още.

Всички те са познати градски персонажи, които мразят еднаквото и затова разпъват собствени ленти, с които ограждат уникалния си стил. Сред тях очите ни пробягват по брандове, като Bare Hands Society, Shulka, 45 Street, Stinky Socks, Knapp, Kloshar bags, Eastern Europe Finest, Goloka Wear, Square, Noks, Picenca, Kipra by Mangoshee, МАНЯК, Melanin, Deep Delicate, Low Life Arts, Nadya Ofan, Nimeria Shop, Cool Souls и още. Те са като емблемата, която носиш, когато искаш да се почувстваш себе си в собствената си кожа, защото какво по-готино от това да изразиш всичко отвътре навън.

Слизаме и до специални находки, селектирани от Ирина Денева и Николай Въжаров. Стискаме ръката на последния за идеята зад Night Market, а също и за добрия подбор на музикално присъствие в лицето на Dragoe. Той запретва ръкави за сет, който ни придружава, докато пазаруваме, и така базарът се пресреща с добро парти и обещава да е трудно да не тактуваме с крак от стола вкъщи.

Pop Up от Econt пък е платформата, която се притичва на помощ, когато искаме да продаваме и пазаруваме лесно и безпроблемно. Включва се и тук като генерален спонсор, докато PokerStars също влизат с ценна подкрепа към събитието. Там е вашето място, ако искате да се качите на борда на ИТ, работа с клиенти или маркетинг – водещата компания в iGaming индустрията.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098