Aniventure Comic Con4 септември 2019
Следващият уикенд ще е приключение - на 14 и 15 септември Интер Експо Център става арена за близка среща с фантастични герои, създатели на комикси и актьори от хитови поредици.


Сам Джоунс няма да се бие с извънземни като персонажа си Флаш Гордън от 70-те, но е готов за звездопад от въпроси. Финиган (или Девън Мъри в живота) се телепортира около феновете на Хари Потър заедно с Тонкс (Наталия Тена), която идва и в ролята си на Оша от Игра на тронове. Оттам долита и Сирио Форел (Милтос Йеролему), който разказва за уроците по фехтовка, които даваше на Аря в първи сезон. Уилям Симсън, скицирал епични сцени от този сериал, пък разкрива малка част от тайните си на живо, докато художниците Скот Хана, Джим Калафьор и Том Рейни се изнизват от щабовете на Marvel и DC, за да обяснят какво е да рисуваш Батман, Аквамен или Отмъстителите. В това време косплейърите Enji Night, Мануел Д‘Андреа и Narga & Aoki влизат в костюмите на герои от анимета и игри, но се настройте и за лекции, състезания и срещи с още актьори и ютубъри - цялата програма по часове е на comiccon.bg, където дават и билети за 20-120лв.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098