Уикенд с дъх на есен и Mish Mash Fest

Уикенд с дъх на есен и Mish Mash Fest


15 октомври 2018 снимки Марияна Петрова / mamuri photography
В дните, в които сякаш лятото още не си е отишло, а есента вече показва първите си цветове, нямаше как да пропуснем поредното издание на Mish Mash Fest, организирано от Момичетата от града.


Зала В парка над кино Люмиер, в която нахално се процеждаха ярки слънчеви лъчи, беше приютила на едно място огромна есенна порция от красиви находки и млади творци, от които да добавим нещо ново в дома, в гардероба си или да изненадаме приятелите си с оригинален подарък.

Едно от първите неща, които приковаха вниманието ни, бяха белите тишърти с ръчно изрисувани с маркер минималистични щампи. Избрахме своя фаворит и вече знаем точно с какво ще го носим този сезон. Разгледахме специалната селекция от есенни предложения на Vintage Summer, а след това си взехме и #Lashки от новите им предложения, с които да освежим иначе старите си кецове. Голямото разнообразие от бижута не ни раздвои, а направо разтрои, а сред находките ни бяха и няколко закачливи брошки, които ще украсят връхните ни дрехи.

Натурална козметика, свещи за дома, красиви чаши, оригинални илюстрации и детски играчки допълниха есенното издание на Mish Mash Fest с цвят, аромат и домашен уют. А за нестихващия летен вкус, с който още не сме готови да се разделим, допринесоха свежите коктейли с диня на Somersby.

Вече броим дните до Mish Mash Sweet Fest, където ще похапнем. И обещаваме да не броим калории. Поне за един уикенд.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.