Куиз под небето

Куиз под небето


19 юли 2021
Третият пореден куиз под шапката на InGlobo, печатната и дигитална медия за по-интелигентен свят и HiComm, технологичната лайфстайл медия №1 в България, отново въвлече най-любознателните фенове на факти и награди.


На 7 юли лятната сцена на Кино Кабана се претвори в арена на знанието и съревнованието между десетки отбори, сред които едва три се добраха до престижните призове.

Първото място си извоюва отбор Джинджифил, а полагащата му се награда включва пътешествие до къщи Онгъл в Деветашкото плато с GIFT Come True и MINI Countryman, настолна игра от Фантасмагория и специално гравирана бутилка Gentleman Jack. Автомобилът (MINI Countryman, разбира се), горивото, нощувката, закуската, вечерята и стрелбата с лък са от организаторите.

До втората позиция се добра отбор Куиз Суарес (за съжаление отбор Куиза Григорова не се е представила толкова добре) Наградата за подгласниците е парасейлинг на яз. Искър от Gift Come True, настолна награда от Фантасмагория и бутилка Jack Old No 7.

Бронзовите медалисти от отбор „Литва“ печелят визита в escape стая на VR приключенски център Escape Reality, настолна игра от Фантасмагория и бутилка Jack Old No 7.

Зарядът, атмосферата и наградите на InGlobo и HiComm куиза са възможни благодарение на партньорите Jack Daniels, Finlandia, Gift Come True, MINI България, Фантасмагория и Samsung България.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.