Градските кулинарни върхове са налице, аплодисментите - в наши ръце

Градските кулинарни върхове са налице, аплодисментите - в наши ръце
23 януари 2023
Началото на годината традиционно е отредено за сезона на наградите, който обаче не се ограничава единствено до бляскавите церемонии на Златните глобуси и Оскарите. Време е да отличим най-любимите си заведения, барове и клубове, защото в Go Guide Food & Drink Awards журито сме самите ние. Гласуваме за най-вкусните локации в София и Пловдив, разпределени в 22 категории, до 16 февруари тук.


Go Guide целогодишно остава нашият сигурен гид в света на гастрономията, а сега за осми пореден път медията селектира местата, изпъкнали през 2022 година с апетитните си творения и уникалната си концепция и визия. И ако Go Guide е пътеводителят, то ние самите сме компасът, който категорично открива най-доброто в днешната безкрайна координатна система от вкусове и преживявания. Гласуваме за своите фаворити на awards.goguide.bg, а четирима късметлии се сдобиват с ваучери за поръчка на храна от Takeaway. Още трима от гласувалите ще получат ваучер за пазаруване от Fashion Days на стойност 500 лева.

За да подкрепим номинираните места, гласуваме във всяка една категория, за да се отчете вотът ни. По този начин всички заведения имат равен шанс за успех без значение от поредността на категорията, в която се намират, а ние обхващаме цялостната топография на градската кулинарна карта.

Разбира се, както подобава на всяка престижна класация, Go Guide Food & Drink Awards кулминират с бляскава церемония по награждаването, подкрепена от БАТ България. Статуетките ще бъдат връчени на 23 февруари в компанията на всички номинирани, приятели, партньори и съмишленици на медията. Всички запалени почитатели на добрата храна и качествените напитки могат да се присъединят и в живото онлайн излъчване на страницата на Go Guide във Facebook. Научаваме кои са победителите както на уебсайта на медията, така и в мартенския брой на списанието. Дотогава гласуваме и стискаме палци, затаили дъх.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.