• ABSOLUTна анимация, част II

  31 януари 2014

  В това, което можете спокойно да приемете за първа част на историята ABSOLUTна анимация, ви представихме комикс артистът Рафаел Грампá и това как той ще се включи в инициативата Transform Today. Накратко - Рафаел вече работи по анимационния проект #NextFrame, като всеки от вас може да се включи в развитието на героите и историята.
  Ето ги и тях - в картинки и текст!
  Включете се, изглежда доволно интересно.
 • ABSOLUTна анимация

  29 януари 2014

  Уверени сме, че не сте забравили глобалната кампания на водка ABSOLUT – Transform Today, в която миналата година се включиха и софийските герои Николай Въжаров, Никола Тороманов–Фичо и Беата Първулова. Transform Today обаче продължава и през 2014!
 • Хиляда причини да пазаруваш в Bulgaria Mall

  21 януари 2014

  От Bulgaria Mall ни бяха обещали още изненади и ето, че вече знаем какви са те!
 • Детски филми на английски

  9 януари 2014

  Всеки месец Bulgaria Mall съвместно с кино Арена Deluxe ще излъчва детски филми без субтитри или дублаж на български език. Идеята е да бъде осигурено качествено забавление както за англоговорящите, така и за българските ученици, изучаващи английски език.
 • Играчките на IKEA правят добрини

  10 декември 2013

  Плюшените играчки на IKEA тази година ще правят повече добрини. Чрез покупката на една плюшена играчка вече може да подарим щастие на много деца едновременно.
 • Звездна Коледа в IKEA

  3 декември 2013

  И тази сезон магазин IKEA ще бъде изпъстрен с приказни герои, вълшебни вкусотийки, снежни човеци и още много изненади.
 • Пощенска кутия за приказки

  24 октомври 2013

  снимка Владимир Томашевич

  Не се е минало много време от 9 октомври насам, когато в шеги и закачки премина поредното издание на хумористично-литературната забава Пощенска кутия за приказки, предвождана от крехката Гери Турийска, а ето, че новото словесно предизвикателство е вече налице.
 • Вечер на добродетелите 2013

  9 октомври 2013

  Животът е прекрасен (сам по себе си), уверява ни Роберто Бенини в едноименния си филм, ала не всичко в него е така прекрасно. Не така розово и благосклонно е битието на децата с увреждания, някои от които изоставени от собствените си родители и запокитени в социални домове. Техният брой в България е 2028, а цифрата на всички деца със специфични нужди е ужасяваща - близо 24 000.
 • Образование в бъдеще време

  3 октомври 2013

  SOS Детски селища България започват кампанията Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното. Ето и каква е нейната цел.
 • Нарисувай ме

  2 октомври 2013

  текст Стохрифор Лукомб

  Едно от най-нормалните неща, които се случиха тук през последните десетина години, бе развитието на тату културата и налагането на татуировките като нормален, дори препоръчителен елемент от личния стил. Затова и софийският Tattoo Fest вече е традиционен, а тази година ще бъде разпънат в два дни (5 и 6 октомври) в залите на парти център 4км.
 • Няма скрито-покрито

  2 октомври 2013

  текст Стохрифор Лукомб

  Покрай протестите (но и много преди тях), очите на всички бяха вперени в пространството на софийското Ларго – едно от най-ясно обособените градски пространства, символ на властта и на помпозното тоталитерно минало. Малко от нас обаче познават тези сгради отвътре и точно заради това Sofia Walks започва поредица от октомврийски събития с название (не)познатото Ларго.
 • Заедност

  28 юни 2013

  На 3 юли за осми пореден път ще се състоят наградите Заедно на фондация Работилница за граждански инициативи. Те имат за цел да представят отношението на, гражданите, организациите и медиите в България към дарителството, до колко разпознаваеми са социалните каузи, както и дали гражданските организации успяват да привлекат обществена подкрепа.
 • Свръхскорост

  19 юни 2013

  В началото на чудесното лято, Мтел започват гореща риалити кампания, в която всичко е свръх и супер, точно като последното предложение на телекома – Мтел Гиганет (тоест – достъп до най-бързата 3G мрежа в страната с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост).
 • Момичетата от града

  11 октомври 2012

  Няколко месеца след началото на momichetataotgrada.com, момичетата вече се радват на солиден брой почитатели в социалните мрежи. Формулата, че красотата ще спаси света, действа безотказно, а когато всичко е подправено с добри намерения, получавате емоционален и вдъхновяващ блог.
 • Безплатна Vivacom Wi-Fi зона

  30 май 2012

  Някога Wi-Fi връзката беше добро пожелание, но тези дни е абсолютна необходимост за всеки с лаптоп, таблет или смартфон в ръка. Още по-хубавото е, че благодарение на Vivacom вече има все повече места в София, на които можете да намерите безплатна Wi-Fi мрежа.
 • I ♥ Програмата

  29 декември 2011

  Програмата има своя мобилна версия, която освен че е суперфункционална и практична, е и безплатна. Програмата Mobile досега беше достъпна ...
 • Висша технология

  28 ноември 2011

  Второто издание на HI-FI EXPO София 2011 ще се проведе в дните от 1 до 4
  декември, отново в Гранд Хотел София. Изложението вече е обявено и в чуждестранни тематични издания, което означава само, че нашата столица категорично е заявила мястото си сред големите световни градове, в
  които се провеждат този тип събития.
 • Наслука! Последна мода зимни обувки за цялото семейство

  24 ноември 2011

  На 1 декември, четвъртък, международната верига за търговия с обувки Deichmann отваря своя 15-и магазин в страната и шести по ред в София. Новият магазин ще бъде открит в хипермаркет Kaufland на ул. Резбарска 7Б в квартал Хаджи Димитър.
 • Сердика Център подарява 10 луксозни козметични награди на своите клиенти

  3 ноември 2011

  От 3 до 13 ноември Сердика Център представя щедрите предложения на своите козметични магазини в Beauty Book.