Търсим пристана на добрия вкус с Go Seaside Awards 2022

Търсим пристана на добрия вкус с Go Seaside Awards 2022
15 август 2022
През лятото София типично опустява и колкото и да ни харесва да се шляем по тихите улици, огласяни единствено от спорадично преминаващи автомобили, нещо ни тегли към морето. Плажът, разбира се, е неделима част от почивката, но най-вече ни изкушават любимите заведения с крайбрежна атмосфера, пресните морски дарове в добрите ресторанти и среднощните партита, след които се събуждаме с пясък по краката и аромат на бриз в косите.

Ако не сме сигурни къде да хапнем или пийнем, по традиция се обръщаме към Go Guide. Точната преценка на медията никога не ни разочарова, а това лято за пръв път можем да подкрепим фаворитите си сред крайморските ресторанти, барове и клубове в дебютното издание на Go Seaside Awards 2022. За наградите мерят сили най-добрите заведения на Сверното и Южното ни черноморие, а изборът на победителите е в наши ръце.

След 7 успешни издания на годишните награди Go Guide Food & Drink Awards, екипът на Go Guide внимателно подбира най-страхотните места за храна и напитки на българския бряг. Конкуренцията, както винаги, е изключително оспорвана, а категориите са по 5 за севера и юга: Best Bar, Best Restaurant, Best Bar on the Beach, Best Restaurant on the Beach и Best Club. Независимо на коя посока сочи нашият гурме компас, от 15 до 30 август се отправяме към уебсайта на наградите, където след бърза регистрация гласуваме във всички категории.

Стискаме палци до 1 септември, когато в созополския Caché Yacht Bar научаваме победителите по време на грандиозната церемония по награждаването. Освен да викаме за любимите си пристанища на апетита, викаме и за самите себе си, защото един от гласувалите, избран на случаен принцип след края на кампанията, печели ваучер за пазаруване във Fashion Days на стойност 1000 лева. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.