Дами канят

Дами канят


24 април 2014
Месец май е месец на футбола и затова от Heineken предприемат терапевтични мерки, за да озаптят страстите и да овладеят напрежението сред феновете. Как? Чрез футболно-музикална игра!


Над 50 000 половинки от билет за финала на Шампионската лига в Лисабон ще бъдат разпространени из страната. Можете да намерите своята половинка, вложена в Програмата, както и в априлските издания на Maxim и Men’s Health.Има ги и в някои от по-добрите заведения в София.
Ако се сдобиете с една половинка от билета, можете да сте сигурни, че поне с единия крак сте на големия финал на Шампионската лига в Лисабон на 24 май. За да бъдете там наистина обаче, ще ви трябва и втората част. А ключът към нея е във вашата любима.
За да участвате, трябва да преминете през още няколко стъпки – да въведете уникалния код от гърба на половината от билета на matchyourticket.com; да регистрирате дамата си на същата уеб страница (ако нямате половинка, любезно помолете приятелка или роднина; ако пък сте жена, регистрирайте своя съпруг или приятел); да убедите половинката си да научи химна на Шампионската лига и да се опита да го изпее в максимален синхрон с оригинала на живо на 10 май в София.
На това голямо майско пеене участничките ще бъдат оценени от специално жури и софтуеър, създаден единствено и само за Heineken, който ще следи за това изпълнението да е максимално близо до оригинала. Внимавайте с произношението, дами! В химна се пее на четири различни езика.
Трите половинки, изпълнили химна най-близо до ритъма на оригинала, ще спечелят втората половина от билета и ще пратят своите мъже на финала на Шампионската лига в Лисабон на 24 май.
Програмата ви желае успех!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098