Нов лют WHOPPER в огнено червено хлебче дебютира в BURGER KING

Нов лют WHOPPER в огнено червено хлебче дебютира в BURGER KING


14 април 2016
Веригата ресторанти за бързо хранене BURGER KING® представя Angriest WHOPPER® – изключително приключение за сетивата. Всяка хапка от него е като изригващ вулкан от вкусове. Новият бургер е с хрупкав "angry” лук, пикантен сос и апетитни халапеньос, добавени към току-що свалено от огъня телешко и сирене чедър, салата айсберг и свежи домати в огненочервено хлебче, изпечено със специален лют сос.


За световната премиера на новия продукт BURGER KING® покани изследователя на вулкани и водещ на телевизионното шоу Angry Planet, Джордж Курунис, който да преведе четирима от най-големите фенове на Angry WHOPPER® през незабравима авантюра – възможността сами да изпекат на грил емблематичното за марката 100% телешко месо на огън от недрата на активния вулкан Пакая в Гватемала. Това е най-яростният WHOPPER® на всички времена, а филмът за великото приключение вече може да се види във фейсбук и YouTube.

Новата звезда Angriest WHOPPER® надминава по пикантност станалия вече популярен Angry WHOPPER® чрез добавяне на подправки и със специалното огненочервено хлебче, приготвено с лют сос. Можете да го опитате във всички ресторанти BURGER KING® в България за ограничен период от време.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098