В Капана на Столично

В Капана на Столично
31 май 2016
Paid publication
Капана Фест не го дават по телевизията, но със сигурност не губи от това. Капана Фест е лично изживяване. Нищо не може да се сравни с приключението да се запилееш из лабиринта от улички в търсене на сергийки, базари, работилници за всичкоправене, музика... и бира! Така е редно за една европейска столица на културата, каквато е Пловдив. И въпреки че не е спонсор, Stolichno стяга своите любими три куфара – Weiss, Pale Bock и Bock и тръгва към града под тепетата, за да глези и вдъхновява фестивалните хора.


А какво щеше да е, ако Stolichno беше спонсор на Капана Фест? Ще ви разкажем. Пловдив щеше да е столица и на България. Е, поне за пет дни. А официалната фестивална валута щеше да е Stolichna 3-левка. Улиците Алеко и Абаджийска – да, там щеше да е делтата, където се събират трите реки от бира. И от небето, уникални като снежинки, щяха да се сипят бутилчици със Stolichno в различни вкусове. Пък кеф ти светла, тъмна или джинджър. От всички щеше да има по много. От прозорците на сградите пък, симпатични бабички, на които им е платено за труда далеч над етичния минимум, щяха да подхвърлят на щастливите минувачи току-що нарязани мезета. Само пържените крилца сам щеше да си хващаш - от въздуха, като е в природата.

Ах, само ако Stolichno беше спонсор на Капана Фест, но за жалост не е. Всъщност изобщо не е драма, защото то и сега ще бъде там, за да ти прави компания в дивите фестивални дни и нощи. За да си сигурен, че ще го срещнеш, мини през Паваж, бар 1890, Apartment 101 и Мармалад. Ако все още не са, бъди сигурен, че тези места ще станат новите ти любими. Познай защо? Позна! Защото там ще си готвим специално за теб (в Мармалад), ще ти раздаваме трофеи (1890, Мармалад & Apartment 101) и тотално ще ти обърнем представите за лятна бира (в Паваж).

Хайде, марш към Пловдив и не забравяй да пратиш на Альошата три бири на лично!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098