Staropramen завладява Капана фест лято 2017

Staropramen завладява Капана фест лято 2017
1 юни 2017
Paid publication
Пражка бира №1 в света пренася атмосферата на Златна Прага в Пловдив.


Този уикенд на едно и също място се събират незабравимата атмосфера на Пловдив, нашумелият в последните години фестивал за градска култура и една наистина емблематична чешка бира. Звучи прекалено хубаво, но е истина. Перфектната среща с носителя на чешките кехлибарени традиции ще се осъществи в рамките на Капана фест лято 2017, от 2 до 4 юни включително, в творческия квартал на града с голямо културно и историческо наследство. Най-специалният гост на фестивала ще бъде Staropramen, който ще пренесе всички гости в атмосферата на Златна Прага.

Премиалният бранд е генерален спонсор на петото издание на феста и ще се погрижи за невероятното изживяване на всички присъстващи. На територията на фестивала ще бъдат разположени няколко пункта на Staropramen, които ще разпространяват неповторимия пражки дух и удоволствие за всички любители на висококачествената бира. В обособения кулинарен кът Staropramen ChefXperience ще бъде и шеф-готвачът Росен Чакъров, който ще обясни и демонстрира най-добрите комбинации на Staropramen Lager или Staropramen Dark със съответните ястия от новата платформа на бирата. Пълноценното изживяване ще бъде сигурно, тъй като съвършенството на класната чешка бира ще бъде допълнено от вкусовите характеристики на специално подбрано меню. Насладата от Lager и Dark вариантите на Staropramen ще продължи във всички дни на Капана фест от 10:00 до 23:00.

За да превърне посещението на Капана фест в уникално и запомнящо се преживяване, Staropramen ще поднесе и още комплименти към посетителите. Богатият вкус на живота е играта, организирана от марката, за всички любители на приятните емоции и бирените спомени. Тя включва дегустация на Staropramen Lager и Dark и препоръчаната към тях комбинация от превъзходно ястие за още по-богат вкус. Целта е да бъдат разпознати съставките на опитаната храна. Броят на отгатнатите съставки ще определи и каква награда ще спечели всеки, избрал да преживее автентичната чешка реалност заедно със Staropramen. А наградите...оказва се толкова лесно и вкусно да бъдат спечелени.

Ето защо Staropramen е толкова специален. Като носител на чешките кехлибарени традиции вече 148 години, той не спира да радва почитателите на висококачествената бира не само с несрaвним вкус, но и с оригинално присъствие и бирено обаяние, които оставят трайна следа у всички любители на бира. Заедно с фестивала в Капана, пражка бира №1 в света за пореден път ще надмине очакванията и ще предизвика безброй усмивки и неподправено чувство на свежест и удоволствие. Заповядайте на едно лятно пътешествие до Прага, изживяно по най-очарователния начин със Staropramen. Na zdravi!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098