Дизайн академия Know-How / Show-How

29 юни 2015
Know-How / Show-How е Международна лятна академия за креативно мислене и дизайн процеси, която ще се проведе от 29 юни до 10 юли в София. Целта на програмата е да запознае с разнообразни методи и подходи в креативните процеси, които стимулират развитието на личния творчески потенциал и инициативност.


Поканените ментори са водещи европейски дизайнери и артисти, преподаватели в The Gerrit Rietveld Academie Amsterdam, The Royal Academy of Fine Arts The Hague и Goldsmiths University of London, които ще приложат подходи за интердисциплинарно учене и мислене. Ще имате възможност да получите индивидуална обратна връзка и подкрепа както по конкретните работни процеси в програмата, така и по ваши индивидуални проекти.

Програмата ще бъде отворена за участници от цяла Европа, което ще даде допълнителна възможност за работа и рефлекции в интердисциплинарна и мултикултурна среда и създаване на международни контакти.

Какво:

– 4 петдневни уъркшопа
– 1 целодневен уъркшоп по Design Thinking
– 5 ментора от водещи европейски академии по изкуства и дизайн
– 12 дневна програма с практична работа, лекции, прожекции, разговори, вдъхновения, творческа атмосфера, партита, международни контакти.

Пълната програма е тук.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.