Белгийска седмица

Белгийска седмица


22 - 26 октомври 2012
Години наред, все около това малко скучно и леко мрачно време на годината, белгийското кулинарно изкуство пристига в София и се настанява уютно за седмица.


Този път Белгийският кулинарен фестивал (22-26 октомври) е твърдо решен да напълни не само коремите, но и очите, и душите ни. Не ангажирайте вечерите си, за да имате време за онова, което Белгийската седмица щедро предлага.
В понеделник ще скочим назад във времето, за да изгледаме няколко стари неми ленти под музикалния съпровод на пианиста Димитър Горчаков (Люмиер, 19:30, вход свободен). На 23 октомври сме канени на коктейл – заслужили ще получават награди, а ние ще се насладим на белгийска бира и весела музика (хотел Hilton, 18:30, вход с покани). В сряда ще ни е сладко – известният шоколатиер Стефан Леру ще показва умения, а ние разбира се, ще дегустираме (хотел Hilton, цял ден, вход с покани). Четвъртък вечер ще се храним вкусно и обилно с ястия, съчетаващи белгийската и българска кухня (ресторант Интервю, бул. Цариградско шосе 47). На 26‑и пък ще танцуваме със страшна сила под звуците на белгийската банда Jaune Toujours (Blender, 21:00, 10лв).

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.