Дни на щастието 2013

Дни на щастието 2013


20 април 2013 - 30 юни 2013
Дните на щастието – за втори път и все така в множествено число, обещават техники и преки пътища към личното и колективното щастие чак до края на юни. Инициативата на фондация Credo Bonum, оказва се, има почва у нас и въпреки че бяхме набедени за наивно позитивен народ, неведомите пътища на щастието си остават неутъпкана територия за мнозина. Поредицата жизнеутвърждаващи събития следете при нас, ето акцентите.


Топла пушка в офиса
Това съвсем не значи, че трябва да носите оръжия на местоработата си, а че просто вярваме в The Beatles и всеизвестната им метафора. В нея вярват и участниците в откриващия семинар на Дните на щастието - Щастие в офиса (betahaus, 20 април, 16:00). Лектори ще бъдат Ник Маркс, който открай време се опитва да внесе свежест в работната среда (вижте проекта му Centre for Well-Being), и Алекс Кеърулф, консултиращ гиганти като IKEA и Hilton как да направят живота на служителите си прекрасен именно на работното място. Семинарът е изключително подходящ за всички, които смятат, че именно щастливите работници правят успеха на една компания.

The Best of the Rest
Тъй като Дните на щастието се простират чак до юни, само акцентираме върху това, което е добре да не изпускате. Веднага след великденските празници, на 9 май от 19:00 в галерия Credo Bonum e представянето на две книги от д-р Харви Карп – Най-щастливото бебе и Най-щастливото дете. Пак там са Йогата на смеха два дни по-късно, от 11:00, а на 15-и от 19:00 ще се прожектират избрани тематични видеа от Ted конференции. На 21 май е ред на филма Проект Щастие (Credo Bonum, 19:00), a финалът през юни е посветен отново на децата с лекция на Ленор Скинази, автор на книгата Free-Range Kids.

· Пловдив
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.