Капана фест

Капана фест


2 - 4 юни 2017
Картата на активностите в петия Капана фест продължава да се разширява в прогресия, която ни тегли към квартала на творческите индустрии в Пловдив от 2 до 4 юни за музика, кино, творчески работилници и ателиета, литературни срещи, спортни игри, базар за био храни и автентични ръчни произведения.


В Капана "звучи" слагаме отметка на Nordic Soundscapes - своеобразен реверанс към представителите на скандинавската музикална сцена и техния мелодичен хаус, хиптнотичен поп, дарк електроника, диско и техно. Селекцията е на martin и sayulke и се завърта в клуб Грамофон на 3 юни в 22:00.
Dayo
и Kan Wakan откриват сцена Душата на квартала (ул. Загреб) в първия ден на феста, а в следващите два пак там очакваме да се качат Paraplanner, Mey ft. Jaycat, Doroty Takev, Niya Keranova, Vataff project и Irfan.
What a Monster Stage на ул. Евлоги Георгиев очаква феновете на рок музиката в петък след 19:00 за This Burning Day, Automatic Flowers и Panican Whyasker. В събота концертите започват още в ранния следобед - четири групи излизат последователно на сцената и с тях отмерваме времето до 22:00, когато е часът на Big Nose Attack. В неделя свирят Таралежков (18:00), One Soul (20:00) и Нещо Цветно (21:30).
За прожекциите на късометражни български филми наобикаляме ул. Абаджийска, която посреща и специална програма с литературни четения и представяния, както и щанд за алтернативна литература. Още информация търсим на фейсбук страницата на феста, която държим под око за актуални новини, часове и локации на всичко, което предстои да се случва.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.