Капана фест

Капана фест


1 - 3 юни 2018
Редовете тук се оказват недостатъчни за всички събития и участници в програмата на фестивала, затова казваме основното, а останалото търсим по павираните улици на Капана от 1 до 3 юни.


Музика
Този сезон ще пулсира от цели пет сцени, но Ядрото и Staropramen отново са в полезрението ни. Първата на ул. Загреб ще посрещне американските хип-хоп сензации Gavlyn и James and Black, Tin Men & The Telephone от Холандия, We Singing Colors от Румъния, Σtella от Гърция и нашето дуо Блуба Лу за финал.
За феновете на рока и алтернативната музика посоката е към ул. Г.Бенковски и Staropramen stage, където последователно от петък до неделя ще излязат Hidden in the Basement, P.I.F. и Blues Traffic.

Занаяти
Базарът отново е разделен на тематични зони: Авторски изделия, Натурални храни и напитки и Улична мода, в които щандове заемат над 120 български занаятчии.
 
Литература
За празника на малчуганите тази зона посреща известни български автори и техните книги, после поема нестандартно поднесени думи от някои провокативни поети, преди да ни даде възможност да отправим своите като публика в Лига на разказвачите.

Кино
Пространствата до Джумаята се преобразяват в зони за независимо кино с преобладаващо филмово съдържание за децата.

Капана Фест е в кв. Капана от 1 до 3 юни. Пълната програма е на неговата Фейсбук страница.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.