Street Food & Art Festival

Street Food & Art Festival


1 - 4 юли 2019
Пловдив обогатява културната си програми с нов фестивал, който събира няколко вида изкуство в автентична градска среда – кулинария, лятно кино, музика, литература и театър.


Дегустации и кулинарни демонстрации, мобилни ресторанти и кухни на колела, срещи с блогъри, влогъри, артисти, музиканти, професионални готвачи и популярни тв лица са само част от нещата, включени в програмата на уличния кулинарно-артистичен фестивал. Начало на музикалните вечери слага индийската фюжън формация Tapi Band, чиито послания звучат в ритъма на джаз и автентичен фолк. Следват концерти на Филип Аврамов с неговата банда Джинджифил (2 юли), на Стефан Вълдобрев с китариста Мирослав Иванов (3 юли) преди P.I.F да сложат финалната точка в неделя.
Афишът на лятното кино събира четири кулинарни филма - Сент Амур, На един черпак разстояние, Кухня: Последната битка и Като готвачите - за чиито прожекции точно в тази последователност се навъртаме и около големия екран на фестивала.

Street Food & Art Festival е на Гребната база в Пловдив от 1 до 4 юли с работно време от 15:00 до след полунощ. Входът е свободен.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.