Включи града

Включи града


13 - 14 юни 2015
Четвъртото издание на фестивала за съвременно изкуство Включи града в Бургас започва на 13 юни. През целия фестивален уикенд събитията ще следват едно след друго, а програмата предлага интересни нещица за всеки вкус и възраст.


Един от акцентите в програмата е участието на Жана Бергендорф на 13 юни от 20:30, която ще пее на сцената на площад Тройката заедно с бургаската банда Горещ пясък. Музикалната програма на феста не свършва дотук. Включи града пази в програмата си и традиционното диджей парти. В двата дни (13 и 14 юни) бургаските диджеи Stanx, Max, Vengard и нежното попълнение в лицето на DJane Rozaliya, ще миксират едни от най-горещите клубни хитове на терасата на Културен център Морско казино от 22:00 часа. Техните изпълнения ще бъдат допълвани от ефектно клубно осветление, което ще допринесе за превръщането на фестивалните вечери в истински празник. За онези, които обичат да пеят и да бъдат под светлината на прожекторите, Включи града е приготвил специална караоке-сцена на Охлюва. На 13 юни от 21:00 тя ще предостави възможност на скритите таланти на Бургас да изпеят по избор любими парчета и да се превърнат в звездите на фестивала.
Танцуващи роботи, павилион на любовта и кинетичен куб - това пък са част от арт-инсталациите, които също ще видим в рамките на фестивала. На 13 и 14 юни за пореден път бургаската публика ще се докосне до един от най-впечатляващите и малко познати жанрове в изкуството. Пълната програма на фестивала вижте тук.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.