Street Food & Art Festival

Street Food & Art Festival


7 - 11 август 2019
Дегустации и кулинарни демонстрации, мобилни ресторанти и кухни на колела, срещи с блогъри, влогъри, артисти, музиканти, професионални готвачи и популярни тв лица са само част от нещата, включени в програмата на уличния кулинарно-артистичен фестивал, който завзема пешеходната зона на Пристанище Бургас от 7 до 11 август.


В рамките на тези дни, фестивалът ще обедини няколко вида изкуство - кулинария, лятно кино, музика, литература, театър - в напълно автентична градска среда. Специално подбрани ресторанти и кухни на колела от цялата страна пристигат в Бургас, за да приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни. Умения на живо ще покажат участници от кулинарното реалити MasteChef, както и известни блогъри. Ще ухае вкусно на азиатска, ориенталска, испанска и мексиканска кухня, чиито тайни ще ни бъдат разкрити също от кулинарни демонстрации на живо.
Вечерите завършват с лятно кино и музикална програма, поверена в ръцете на Митко Таралежков (7 август, 20:00), индийската фюжън формация Tapi Band (7 август, 21:00); порция акустична музика от Le Push (8 август, 20:00), Филип Аврамов с неговата банда Джинджифил (8 август, 21:30); финалните акорди на 11 август слагат Del Padre (20:00) и Baila Conmigo от Венецуела (22:30).
В последния фестивален ден, за първи път в България ще се проведат и Европейски стрийт фууд награди. Състезание, чийто победител ще представи страната ни на Големия финал на международните награди в Малмьо (Швеция) в края на септември.

Пълната информация за фестивала търсим на burgas.streetfoodfest.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.