• Мариус 50

  4 декември 2019

  Мариус Куркински представя сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50-годишнина, а националната премиера на спектакъла е на 4 декември в зала Конгресна на ДКС във Варна от 19:00.
 • Вечеря с приятели

  3 декември 2019

  В пиесата Вечеря с приятели Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата? Отговор на въпроса ни дават Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева на сцената в зала 1 на ФКЦ на 3 декември от 19:00.
 • Ladies Of Jazz

  2 декември 2019

  Най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена идват при нас с гласовете на Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева, от които слушаме и авторски песни. Слушаме ги на 2 декември в зала 1 на ФКЦ от 19:30.
 • Дон Паскуале

  1 декември 2019

  Премиерата в Париж през 1843 превръща Дон Паскуале в един от най-важните примери за опера буфа. В копродукцията на Кралската опера в Лондон, Националната опера в Париж и Театро Масимо в Палермо, която тук се излъчва от Ковънт Гардън, гледаме силни певци от четири държави. Прожекцията е на 1 декември от 16:00 в Arena Grand Mall Varna.
 • Music M.A.G. Project

  30 ноември 2019

  Music M.A.G. Project представят авторския албум Музика от брега на морето. В него взимат участие седем изявени варненски музиканти в колаборация с Варненски камерен оркестър под палката на Маестро Ганчо Ганчев. Иновативен прочит на класическата електронна музика слушаме на 30 ноември от 19:00 в зала 1 на ФКЦ.
 • NDOE

  29 ноември 2019

  Албумът Хиляди белези звучи акустично и с Аре на бас, Ше дойдеш ли с мен, Много думи и други, рапърът обещава вълнуващ лайв - балсам за сетивата, изпипан до всяка нота и децибел в клуб Masquerade във Варна, на 29 ноември от 22:00.
 • Кука Розета

  28 ноември 2019

  Звездата на новата вълна в традиционния португалски жанр фадо - Кука Розета ще гостува за първи път във Варна. Концертът слушаме в зала1 на ФКЦ на 28 ноември от 19:00.
 • Мъжка задушница

  27 ноември 2019

  Гледаме Николай Урумов в кожата на поп Минчо Кънчев, който сладкодумно ни въвлича с историята си в българското Възраждане по незабравим начин. Постановката Мъжка задушница на Драматичен театър-Русе гостува в Бургас на 27 ноември от 19:00, на сцената на Драматичния тетаър.
 • Направо от асансьора

  26 ноември 2019

  Любов, флирт, съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях, събрани в един апартамент, на един етаж, направо от асансьора... Едно задъхано препускане между врати, балкони и стени, на което ставаме свидетели на сцената на Драматичния театър в Бургас на 26 ноември от 19:00.
 • Умопомрачение

  25 ноември 2019

  Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. Асен Блатечки, Койна Русева, Никол Карабинова, Никола Парашкевов и Стефан Иванов излизат на сцената на Драматичния театър в Бургас на 25 ноември от 19:00.
 • Вълчият зов

  24 ноември 2019

  Френска подводница се оказва в критична ситуация. В екипажа са командира Граншам, помощника му Д’Орси и Шантеред – акустичен анализатор и специалист по сонарно проследяване. Те успяват да се измъкнат от опасната ситуация. Но част от операцията остава забулена в мистерия: засекли са звук, който Шантеред, прочут със "специалното си ухо", не е способен да идентифицира. Развръзката във Вълчият зов проследяваме на 24 ноември от 20:30, в зала 1 на ФКЦ.
 • Saint Electrics

  23 ноември 2019

  Рок триото влиза в клуба, за да забие вече познатата си дебютна тава Keep Me Calm, но и представят новия си сингъл Inside My Dream. Слушаме ги в събота вечер в клуб Menthol във Варна от 22:00.
 • Innerglow

  22 ноември 2019

  В петък вечер в бар Target в Бургас получаваме доза авторска музика в електро рок стил от Innerglow. Бандата се стреми да налага собствено звучене с множество алтърнатив поп, денс и фънк елементи, които ще ни демонстрира на сцената в бара след 22:00.
 • Един мъж и една жена: 20 години по-късно

  21 ноември 2019

  Две десетилетия след забележителния успех на Един мъж и една жена, Льолуш събира отново Анук Еме и Жан-Луи Трентинян. Киномания във Варна пък ни среща с тях на голям екран в зала Европа на ФКЦ, на 21 ноември от 19:00.
 • Министърът женкар

  20 ноември 2019

  Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти. В комедийната интрига – смесицата от любовна авантюра, стремеж към властничество, кариеризъм и жажда за пари така се омесват, че министерският пост изведнъж получава и други измерения. Министърът женкар на Драматичен театър - Русе гледаме в зала Конгресна на ДКС, на 20 ноември от 19:00.
 • Идеалният мъж

  19 ноември 2019

  Оскар Уайлд пише с такава ирония и толкова тънко чувство за хумор, че просто няма как пиесата му Идеалният мъж да бъде лишена от класическата за автора доза скептицизъм, в случая към идеала. Представлението на Народния театър се опитва да избяга от клишето за перфектния човек, да го осмее със саркастичен поглед отстрани. Идеалният мъж гостува на сцената на Операта в Бургас, на 19 ноември от 19:00.
 • Война за светлина

  18 ноември 2019

  През 1879 Томас Едисън и екипът му осъществяват първите успешни тестове на електрическа крушка, с което обявяват края на мрака, както са го познавали хората дотогава. Но широката електрификация се оказва сериозно предизвикателство. Развръзката във Война за светлина проследяваме на 18 ноември в зала Европа на ФКЦ от 20:00, като част от програмата на Киномания във Варна.
 • Истината

  17 ноември 2019

  След отличения си със Златна палма Джебчии, японският режисьор Хирокадзу Корееда отново изследва семейните заблуди, този път в Париж. Изпълненото с емоции повторно събиране на майка и дъщеря дава възможност за размисъл върху любовта, изкуството и отговорността. Истината гледаме на 17 ноември в зала 1 на ФКЦ от 20:00, като част от програмата на Киномания за Варна.
 • Dayo

  16 ноември 2019

  Хип-хоп/джаз бандата в състав Божидар Василев (TromBobby), Евден Димитров, Михаил Филипов и Васил Вутев (Soulization) дърпа щепселите и влиза в Barbossa на 16 ноември от 22:00 за акустични импровизации с тромбон, барабан, клавиши и бас.
 • Васко Василев

  15 ноември 2019

  Турне на Васко Василев в България си е цяло събитие, затова петнайсет града у нас чакат с нетърпение между 10 и 27 ноември програмата Passion Flamenca. За щастие Бургас попада сред избраните и посреща Васко Василев на 15 ноември на сцената на Операта от 19:00.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098