• Цигуларката

  1 януари 2020

  Цигуларката е любовна история за амбицията, музиката, страстта и постигането на мечтите. Финландската лента гледаме през тази седмица във ФКЦ във Варна, прожекцията на 1 януари е в зала 5 от 18:30.
 • Новогодишен концерт

  31 декември 2019

  Посрещаме новата 2020 на площад Независимост във Варна заедно с Pavell & Venci Venc', VenZy, Рут Колева, победителят от Гласът на България - Атанас Кателиев, P.I.F., Елица Тодорова, Нели Георгиева – Нелс и Йордан Мрков. Водещи са Надя Петрова, Иван Тишев, Миа и Дамян Попов, а началото е в 22:00 на 31 декември.
 • Да ходиш по вода

  30 декември 2019

  Да ходиш по вода разказва за световноизвестния артист Кристо (роден в България, откъдето е и режисьорът Андрей Паунов) и неговото приключение, наречено Плаващите кейове. Документалната лента се завърта във ФКЦ във Варна, прожекцията на 30 декември е в зала 6 от 17:30.
 • Hayes & Y

  29 декември 2019

  Обикновено циркулират на хиляди километри в Манчестър и рядко мушкат в графика си събитие у нас, но когато това стане, обикновено е с причина. От лятото насам тя се казва Safeplace – кратък албум от три песни или грууви разходка из инди-поп душата на бандата. Чакаме я и на живо в бургаския клуб Barbossa на 29 декември след 22:00.
 • Arctic Monkeys Tribute

  28 декември 2019

  R U Mine?, Do I Wanna Know?, Arabella и още много излизат от инструментите на сръбската банда Stereo Deficit. Този път обаче вокалист на групата е нейният барабанист и затова публиката трябва да очаква едно впечатляващо изпълнение. Слушаме ги на 28 декември от 22:30 в Rubik Art Center във Варна.
 • Аве Мария

  27 декември 2019

  Люси Дяковска ви кани на концерт, посветен на най-светлите празници. Емблематични песни за Коледа и Нова година от всички краища на света, музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, истории за любов и надежда подгряват празничното настроение и разказват приказка, в която всеки иска да е главен герой. Концертът е на 27 декември в зала 1 на ФКЦ във Варна от 19:00.
 • Транзит

  26 декември 2019

  Немските войници бързо наближават Париж. Немският бежанец Георг в последния момент успява да избяга в Марсилия. В багажа си пренася документите на писателя Вайдел, който се самоубива. Георг наизустява документите на Вайдел и приема неговата самоличност. Всичко в живота му се променя, когато се влюбва в мистериозната Мари. Немско-френската лента гледаме във ФКЦ, прожекцията на 26 декември е в зала 5 от 19:00.
 • Петсън и Финдъс 2

  25 декември 2019

  Изобретателният стопанин Петсън е обещал на любимия си котарак Финдъс най-хубавото Коледно празненство. Но с такава пакостлива котка у дома нещата винаги могат да се объркат. Особено когато самият Финдъс се втурне да помага. Лентата се завърта във ФКЦ, а прожекцията на 25 декември е в зала 6 от 11:30.
 • Аз, Леонардо

  24 декември 2019

  Аз, Леонардо е завладяващо пътешествие в историята и времето, разкриващо мистериите зад най-големия гений, който света някога е познавал. Леонардо да Винчи – най-знаменитата и блестяща фигура на Ренесанса, изпреварил времето си и повлиял на всеки клон на познанието. Лентата се завърта във ФКЦ, прожекцията на 24 декември е в зала Европа от 14:50.
 • Коледен подарък

  23 декември 2019

  Гората спи, а горските обитатели – не! Коледа наближава! Кой може да спи?! Всеки тръпне в очакване, всеки чака чудния звън на шейната и се надява да е заслужил най-добрия коледен подарък! Празничният спектакъл на Куклен театър-Варна на 23 декември от 11:00 е с участието и на Дядо Коледа.
 • В очакване

  22 декември 2019

  В очакване e новият танцов спектакъл на Varna Dance Theater с хореограф Надя Димокова, който разказва няколко празнични истории на езика на съвременния танц. Съзвучно с подготовката за Коледа и Нова година, спектакълът показва по забавен начин малките неща, които обикновено се случват покрай празниците. Гледаме го на Основна сцена на Драматичния театър във Варна на 22 декември от 19:00.
 • Jahmmi

  21 декември 2019

  Jahmmi миксира реге, денсхол, грайм и малко трап в албума си Raw Sessions, чиито социални послания предава на живо. Слушаме го в събота вечер в клуб Opium във Варна след 22:00.
 • Алек Кирев

  20 декември 2019

  Една година след като издаде дебютния си албум Да или не, Алек има нов сингъл - Северна звезда. Слушаме го в петък вечер в пиано-бар Ten Fingers в Бургас след 23:00.
 • Любовни писма

  19 декември 2019

  В екшън стил с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения...Любовна кореспонденция, която подобно на съвременен чат, прескача в задъханите си редове всичко маловажно и незначително, за да потопи зрителя в гъстото вино на любовта. Една любов, която все не може да се случи, но и категорично отказва да умре. Постановката Любовни писма гледаме на сцена Филиал на Драматичен театър Варна от 19:00.
 • Да пееш под дъжда

  18 декември 2019

  Най-великият мюзикъл на всички времена - Да пееш под дъжда оживява в сценичен вариант, който не отстъпва по нищо на филмовия оригинал. Спектакълът гледаме на 18 декември в зала 1 на ФКЦ от 19:00, а в главните роли ще се превъплътят Орлин Горанов и Мариан Бачев.
 • Само за жени

  17 декември 2019

  2000 години игнорирана и унижавана! Най-сетне идва моментът жената да стане господар на тялото и съдбата си. В Само за жени Дарио Фо и Франка Раме ефектно и с неповторимо чувство за хумор ни въвличат в битката за равноправие на жени от различни епохи. Започвайки от Ева, разбира се. Постановката на Драматичен театър-Варна гледаме на 17 декември от 19:00 на сцена Филиал.
 • Мистър Джоунс

  16 декември 2019

  1933, Гарет Джоунс е амбициозен млад журналист от Уелс, който се прочува като единствения чуждестранен журналист, летял с Хитлер. Докато работи като съветник на Лойд Джордж, той започва да се оглежда за следващата голяма история. А тя се оказва нещо, което никога не е очаквал. Мистър Джоунс гледаме през тази седмица във ФКЦ - прожекцията на 16 декември е в зала 5 от 17:30.
 • Три балета

  15 декември 2019

  Кралският Балет събира три спектакъла в своите Три Балета: Концерт, Вариации Енигма и Раймонда III Действие. Гледаме ги на голям екран в неделя (15 декември), прожекцията в  Arena Grand Mall Varna е само една - от 16:00.
 • Affection

  14 декември 2019

  Affection се качват на сцената в Rubik Art Center във Варна на 14 декември в 22:00. Момчетата са приготвили компилация от кавъри на популярни банди от 90-те, любими на няколко поколения.
 • Pascal Junior

  13 декември 2019

  Роденият в Румъния и базиран в Лондон музикален продуцент Pascal Junior пристига във Vogue Club във Варна за ексклузивно участие на петък 13-ти. Следва музикален пърформанс, включващ парчета като Holding On, She Likes It, Overdose, Going Alone, Don't Slow Down, Every Weekend, Me & You. Началото е в 22:30.