• Здрач: Зазоряване II

  5 декември 2012

  Ако сте изгледали всички части на сагата Здрач, не пропускайте да видите и така очакваната финална битка между вампири и върколаци. Прожекциите са в Arena Mall Varna и Arena Grand Mall.
 • Христина Петрова

  4 декември 2012

  Платната с морска тематика  са особено приятни за окото, най-малко защото ни напомнят за лятото. Изложбата на Христина Петрова, посветена на морето, можете да разгледате до 12 декември в галерия Папийон.

 • Лешникотрошачката

  3 декември 2012

  Музиката на Чайковски и приказката на Хофман – омайваща смесица от сън и реалност, и разбира се дървен войник, Цар Плъх, принц, война и любов. Всичко това в балета Лешникотрошачката в Драматичен театър Стоян Бъчваров от 18:00.

 • Национален балет на Грузия Сухишвили

  2 декември 2012

  Спиращи дъха танци и звън на саби и ножове – това ни очаква от Сухишвили. Летящите грузинци не идват за първи път в България, но пък ние ще сме първите зрители на новата им програма. Сухишвили ще са в Бургас в Зала Опера от 20:00. Ден по-късно на спектакъла ще се радваме и във Варна.

 • Просто една история

  1 декември 2012

  Малко след разбиващата премиера в Пловдив, Просто една история гостува и във Варна. Спектакълът е по музика на Queen и е посветен на легендата Фреди Меркюри. Вижте го от 17:30 или 19:30 в Българан.

 • Future Sweet Tour

  30 ноември 2012

  Новият мини албум Future Sweet на Рут Колева я изпрати на турне, което няма да подмине и Варна. Гласовитата дама излиза на сцената на Vintage 33, съпроводена от своя верен бенд. След 22:00 ние със сигурност ще сме там, а вие?


Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098