• Аз, Леонардо

  24 декември 2019

  Аз, Леонардо е завладяващо пътешествие в историята и времето, разкриващо мистериите зад най-големия гений, който света някога е познавал. Леонардо да Винчи – най-знаменитата и блестяща фигура на Ренесанса, изпреварил времето си и повлиял на всеки клон на познанието. Лентата се завърта във ФКЦ, прожекцията на 24 декември е в зала Европа от 14:50.
 • Коледен подарък

  23 декември 2019

  Гората спи, а горските обитатели – не! Коледа наближава! Кой може да спи?! Всеки тръпне в очакване, всеки чака чудния звън на шейната и се надява да е заслужил най-добрия коледен подарък! Празничният спектакъл на Куклен театър-Варна на 23 декември от 11:00 е с участието и на Дядо Коледа.
 • В очакване

  22 декември 2019

  В очакване e новият танцов спектакъл на Varna Dance Theater с хореограф Надя Димокова, който разказва няколко празнични истории на езика на съвременния танц. Съзвучно с подготовката за Коледа и Нова година, спектакълът показва по забавен начин малките неща, които обикновено се случват покрай празниците. Гледаме го на Основна сцена на Драматичния театър във Варна на 22 декември от 19:00.
 • Jahmmi

  21 декември 2019

  Jahmmi миксира реге, денсхол, грайм и малко трап в албума си Raw Sessions, чиито социални послания предава на живо. Слушаме го в събота вечер в клуб Opium във Варна след 22:00.
 • Алек Кирев

  20 декември 2019

  Една година след като издаде дебютния си албум Да или не, Алек има нов сингъл - Северна звезда. Слушаме го в петък вечер в пиано-бар Ten Fingers в Бургас след 23:00.
 • Любовни писма

  19 декември 2019

  В екшън стил с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения...Любовна кореспонденция, която подобно на съвременен чат, прескача в задъханите си редове всичко маловажно и незначително, за да потопи зрителя в гъстото вино на любовта. Една любов, която все не може да се случи, но и категорично отказва да умре. Постановката Любовни писма гледаме на сцена Филиал на Драматичен театър Варна от 19:00.
 • Да пееш под дъжда

  18 декември 2019

  Най-великият мюзикъл на всички времена - Да пееш под дъжда оживява в сценичен вариант, който не отстъпва по нищо на филмовия оригинал. Спектакълът гледаме на 18 декември в зала 1 на ФКЦ от 19:00, а в главните роли ще се превъплътят Орлин Горанов и Мариан Бачев.
 • Само за жени

  17 декември 2019

  2000 години игнорирана и унижавана! Най-сетне идва моментът жената да стане господар на тялото и съдбата си. В Само за жени Дарио Фо и Франка Раме ефектно и с неповторимо чувство за хумор ни въвличат в битката за равноправие на жени от различни епохи. Започвайки от Ева, разбира се. Постановката на Драматичен театър-Варна гледаме на 17 декември от 19:00 на сцена Филиал.
 • Мистър Джоунс

  16 декември 2019

  1933, Гарет Джоунс е амбициозен млад журналист от Уелс, който се прочува като единствения чуждестранен журналист, летял с Хитлер. Докато работи като съветник на Лойд Джордж, той започва да се оглежда за следващата голяма история. А тя се оказва нещо, което никога не е очаквал. Мистър Джоунс гледаме през тази седмица във ФКЦ - прожекцията на 16 декември е в зала 5 от 17:30.
 • Три балета

  15 декември 2019

  Кралският Балет събира три спектакъла в своите Три Балета: Концерт, Вариации Енигма и Раймонда III Действие. Гледаме ги на голям екран в неделя (15 декември), прожекцията в  Arena Grand Mall Varna е само една - от 16:00.
 • Affection

  14 декември 2019

  Affection се качват на сцената в Rubik Art Center във Варна на 14 декември в 22:00. Момчетата са приготвили компилация от кавъри на популярни банди от 90-те, любими на няколко поколения.
 • Pascal Junior

  13 декември 2019

  Роденият в Румъния и базиран в Лондон музикален продуцент Pascal Junior пристига във Vogue Club във Варна за ексклузивно участие на петък 13-ти. Следва музикален пърформанс, включващ парчета като Holding On, She Likes It, Overdose, Going Alone, Don't Slow Down, Every Weekend, Me & You. Началото е в 22:30.
 • Три сватби и едно възкресение

  12 декември 2019

  Получаваш покана. Ще има сватба! Цели три! Но има и още… О, не, смърт… възкресение?!? Три сватби и едно възкресение! Всичко онова, което искаш да видиш в театъра, и нищо от това, което си виждал досега. Постановката на Драматичен театър Русе гледаме на сцената в зала 1 на ФКЦ на 12 декември от 19:00.
 • Грехът на Микеланджело

  11 декември 2019

  В биографичната драма на Андрей Кончаловски, Алберто Тестоне влиза в кожата на Микеланджело Буонароти. Лентата проследява живота му докато се мъчи да завърши тавана на Сикстинската капела и се разкъсва между бедността, провалите, морала и две враждуващи фамилии, които поръчват изкуството му. Прожекцията в зала 1 на ФКЦ е само една - на 11 декември от 19:00.
 • Любовта никога не умира

  10 декември 2019

  Любовта никога не умира на Андрю Лойд Уебър е една истинска модерна опера, с пианисими във височините и огромни красиви фрази, които за пеене и издържане са достойни за една класическа опера. Гледаме мюзикъла на Основна сцена на Драматичен театър-Варна на 10 декември от 19:00.
 • Физика на тъгата

  9 декември 2019

  Новият филм на Тео Ушев по романа на Георги Господинов се нарича Физика на тъгата и разказва за мъж, който пресява спомени от младостта си в България през все по-осезаемото отчуждение на зрелите си години в Канада. Специалните прожекции на лентата в зала Европа на ФКЦ във Варна са на 9 декември от 19:00 и 20:00.
 • Мъже под чехъл

  8 декември 2019

  Серия от абсурдни ситуации, недоразумения и препратки към обърканото ни битие, които се преплитат в един ярък спектакъл, пропит с хумор и добро настроение. Текстът е на хърватския драматург Миро Гавран, а в абсурдните ситуации се забъркват Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов. Мъже под чехъл гледаме в зала 1 на ФКЦ на 8 декември от 19:00.
 • Violons Barbares

  7 декември 2019

  Пустошта на Монголия се смесва с българския корен и гъдулка, изпълнявайки ритуалното гърлено пеене под съпровода на перкусии от Франция. Групата Violons Barbares е базирана в Страсбург и в нея се настройват българин, монголец и французин. Заедно обикалят по най-големите етно фестивали в света, като изпълняват своите изобретателни авторски песни и обработки от българския и монголския фолклор. Слушаме ги на 7 декември от 22:30 на сцената в Rubik Art Center във Варна.
 • Секта

  6 декември 2019

  Откакто през 2016 ни обясни как стоят нещата в хип-хопа със сингъла си Леш, слушаме внимателно какво още има да ни каже, а той го събира в 20 чисто нови парчета. Слушаме ги на 6 декември в Rubik Art Center във Варна, където партито започва в 22:00.
 • Цигуларката

  5 декември 2019

  Цигуларката е любовна история за амбицията, музиката, страстта и постигането на мечтите. Финландската лента гледаме през тази седмица във ФКЦ във Варна, прожекцията на 5 декември е в зала 2 от 18:00.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098