Бар на годината


14 март 2019
Бакхус запретва ръкави и заформя грандиозно "бар-шоу" – или първото издание на наградите си Бар на годината, което ще посочи най-добрите барове от цялата страна, избрани от екипа на списанието, жури от професионалисти в жанра и гласовете на публиката.


Категориите са четири: Коктейл бар, Ресторант-бар, Дебют и Бар на читателите (ето къде се цени и нашето мнение, което може да дадем на bacchus.bg/top). Критериите за попадане в една от тези цедки пък са следните: професионално авторско меню, качествена селекция продукти, сезонни и пресни съставки, гостоприемство и постоянно поддържане на едно и също високо ниво.


Само да разберем имената на печелившите обаче не е идеята – на 30 март в Sofia Event Center (залата за събития в Paradise Center) Бакхус спретва изложение с атрактивни щандове на ключови партньори за индустрията (като WorldClass, Hennesy, Reika, Millagro), уиски стая (домакинствана от първия софийски уиски бар – Caldo), кът за храни (типичните за баровете finger foods), визуално шоу, джаз банда, диджей парти и щандове на 10 от топ баровете в България в момента. Това са Култура Speakeasy от Варна, Пощата от Пловдив, Tequila Bar Funky Monkey от Велико Търново, The Hub от Монтана, Lili Pham, 5L Speakeasy, Public, One More Bar, By The Way и Спутник от София.


Още от 18:00 всяко от заведенията започва да забърква по два от авторските си коктейли в опит да ни прелъсти, а пасът за 20лв (платен на място или, за по-сигурно, взет предварително от bacchus.bg/top) се разменя за един коктейл по избор плюс сет от коктейлни хапки от щанда на RedDevil. За още (а със сигурност ще искаме още) носим кеш или карта и се ослушваме за Happy Hour-а (19:00-20:00) на някои партньорски щандове.


Бар на годината Бакхус е на 30 март от 18:00 в Sofia Event Center
Още информация, билети и гласуване за номинираните на bacchus.bg/top


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.