Удобно и бързо пазаруване на един клик разстояние с Lidl Plus

Удобно и бързо пазаруване на един клик разстояние с Lidl Plus
15 октомври 2020 с Милена Драгийска
Когато някой става на 10 обикновено ние сме тези, които тичат за подарък. Вместо това, по повод своя юбилей, Лидл България хваща своите магазини от всяка една точка на страната и ги пъха в напълно безплатното приложение Lidl Plus, което прави пазаруването бързо и лесно.


След като влезете в апа и посочите своята локация, той автоматично ви показва най-близкия до вас магазин, а после ви подшушва как може да спестите пари.

Lidl Plus купоните, които са начело на списъка, ви дават предложения с различни отстъпки всяка седмица. Така, вместо самотен продукт, в количката ви още един му прави компания на цената на един. Имате право на това два пъти седмично с клик върху Активация. Продължаваме към офертите, които нареждат седмични отстъпки, за които не е нужно активиране и могат да се ползват многократно, независимо дали става въпрос за луканки или свежи плодове.

Винаги се вълнуваме, когато печелим по нещо и със Скреч картата в приложението имаме тази възможност след всяка покупка, независимо дали сте използвали купони или не. Тя дава възможност за допълнителни отстъпки от раздел Купони, заради което се радваме, че количките в Лидл побират повече от три неща.

Когато излезете от магазина, вместо да мачкате касовите бележки и да ги забравите в някой джоб, приложението дава възможност за Дигитална бележка, която съхранява дигиталните касови бонове за период от 3 години. Имат си и история с цялата информация, която ви е нужна, за да разберете дали онези 20 лева, които липсват от портмонето ви не са отишли за каса бира. Приложението ви дава възможност и за Избор на любим магазин, с който разбирате промени около работно време, събития и оферти, валидни само за него. Това обаче не изключва специалните предложения и купони, които важат за магазини на веригата в цялата страна.

Може да изтеглите Lidl Plus от lidl.bg/lidl-plus


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.