Кино Arena Mall Markovo Tepe отваря врати в Пловдив

Кино Arena Mall Markovo Tepe отваря врати в Пловдив
23 октомври 2016
Кинокомплексът се намира в мол Марково тепе на бул. Руски 54 и на 28 октомври посреща първите си зрители с шест модерни зали, оборудвани с последно поколение кинотехнологии.За първи път пловдивчани имат възможност да се насладят на върховно киноизживяване в IMAX зала с огромен екран, 288 удобни кожени кресла и най-новата озвучителна система от последно поколение IMAX® ® Immersive sound.

Зала 2 е от уникалната по рода си киноконцепция Premium Large Format. Оборудвана е с внушителен по размери екран и 4К кинопроектор от най-ново поколение за ярки и кристалночисти образи. Единствено в Premium залата зрителите могат да се потопят в 360° звукова панорама, която създава системата Dolby Atmos, ексклузивно представена от Кино Арена.

Програмата на Кино Arena Mall Markovo Tepe включва холувудски заглавия от репертоара на водещите дистрибутори в страната, специална алтернативна програма като опери и балети от сцената на Кралската опера в Лондон, както и ексклузивни музикални концерти и спортни събития.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.