• Varna Restaurant Week: Есен 2019

  13 септември 2019

  Седмицата на ресторантите излиза за първи път извън пределите на София и от 21 до 29 септември ще предизвиква кулинарно сетивата ни с вкусни авторски ястия, приготвени от шеф-готвачите на 15 избрани места във Варна.
 • Футболна фиеста 2016 в кино Арена

  9 юни 2016

  От 10 юни до 10 юли кино Арена пуска на огромните си екрани в High Definition най-голямото спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол. Емоцията ще е още по-приятна с приятели, бира и пуканки.
 • IMAX® киноизживяване в Кино Арена Grand Mall Варна

  9 декември 2015

  Откриването на IMAX® залата в Кино Арена Grand Mall Варна съвпадна с премиерата на филма Междузведни войни: Силата се пробужда. Още в 00:01 за първата прожекция, най-нетърпеливите зрители изпълниха залата и изживяха пълното удоволствие от гледането на дългоочаквания хит на годината.
 • Минута е много

  19 ноември 2015

  Можете ли да разкажете филм в рамките на 60 секунди? Не е леко, а ако говорим в кадри, то е като да направите трейлър на трейлъра. В това предизвикателство ни хвърлят от Jameson за шести път с конкурса си за римейк на любим филм Done In 60 Seconds.
 • Heineken® прави първото в света селфи от космоса

  9 ноември 2015

  За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, Heineken® обяви първото в света селфи от космоса. Така нареченото "spyfie" беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.