Както горе, така и долу

Както горе, така и долуСАЩ, 2014, 93’
Режисьор: Джон Ерик Доудъл
С: Пердита Уийкс, Бен Фелдман, Едуин Ходж, Франсоа Сивил, Марион Ламбер
Ако не сте чували до сега за Парижките катакомби, поясняваме – това са огромни подземни тунели и проходи, криещи се под най-романтичния град в света. От края на 18 век до сега, там са преместени останките на около 6 милиона души. Едно чудесно мрачно място, което си пасва отлично на сюжетната линия на Както горе, така и долу!


Ето я и нея. Най-голямата крипта в света предизвиква интереса на млада археоложка, готова на всичко, за да разбере отговора на всеки един въпрос. Целеустремено тя намира начин да достигне до места, до които никой не се е осмелявал да се доближи, чинно следвана от няколко наивни младежи и неин колега. Заедно успяват да преминат през всякакви трудности, с всички възможни сили. И въпреки ужасното приключение, многото пролята кръв, смъртта на голяма част от групата и дори достигането отвъд портите на Ада, винаги има време за прочувствено преосмисляне на живота и за малко романтика – все пак са в Париж.
Има голяма вероятност да не сте разбрали какъв е бил точно смисълът на филма до самия му край, но ако сте успели да го изгледате целия, няма и да му мислите толкова.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.