програма

  · София
  Любов, сватби и други бедствия

  Любов, сватби и други бедствия  Език: английски
  Превод: с български субтитри
  Жанр: комедия, романтичен
  САЩ, 2020, 96’
  Режисьор: Денис Дуган
  С: Даян Кийтън, Джеръми Айрънс, Маги Грейс, Диего Бонета, Андрю Бачлър, Джеси Макартни
  Любов, сватби и други бедствия е от онова специфично подразделение ромкоми, в които няколко видимо несвързани помежду си любовни истории минават през перипетиите си паралелно, за да се съберат и свържат смислово в хепиенда.


  Ако моментално направихте асоциация с Наистина любов, знаете за какво говорим, но не се заблуждавайте: филмът на Денис Дуган (работил с Адам Сандлър в най-добрите, но и в най-лошите му продукции) е много далече от британската коледна класика от 2003. И не защото някой от компонентите издиша, а понеже май всички са слаби. Иска ни се Джеръми Айрънс и Даян Кийтън (които са необичайна, но симпатична двойка в една от линиите) да бяха достатъчни, за да преглътнем недостатъци като плосък сюжет, нелепи слапстик моменти и обратното на остроумен диалог. Щеше ни се и да открием повече химия между останалите екранни дуети, както и някаква по-сериозна мотивация за формирането им в такива, но подобно на една от героините, връхлитаща с парашут върху сватбена церемония, се провалихме с гръм и трясък. Дано романтикът у вас има повече късмет.   

  Горе Коментари (0)

  Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098