Зимна приказка в Ню Йорк

Зимна приказка в Ню ЙоркЕзик: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: драма, фантастичен, романтичен
САЩ, 2014, 118’
Режисьор: Акива Голдсман
Оператор: Кейлъб Дешанел
Продуцент: Майкъл Тадрос, Марк Плат, Акива Голдсман, Тони Олард
С: Луси Грифитс, Кевин Кориган, Уилям Хърт, Джесика Браун Финдли, Дженифър Конъли, Колин Фарел, Ръсел Кроу, Уил Смит, Мат Боумър
Ню Йорк – най-динамичният и вълшебен град на света, е грандиозният декор на тази необикновена любовна история, в която минало и настояще се преплитат във вихрен танц, а чудесата дебнат иззад всеки ъгъл.


Следвайки фабулата на едноименния фантастичен роман на Марк Хелприн, действието първоначално се установява някъде на границата между 19 и 20 век, за да ни срещне със симпатичния обирджия Питър Лейк (Фарел), прехранващ се с грабежи из богаташките квартали на града. Докато плячкосва поредната огромна къща, той попада на странна находка в една от стаите – красива млада жена с магично излъчване, която за нула време успява да открадне собственото му сърце. Любовта им е предначертана от звездите, но също така е и обречена, тъй като девойката страда от туберколоза. Отчаяната борба за спасяването й ще изправи Питър срещу времето, силите на мрака и собствените му демони.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.