Дедпул 2

Дедпул 2


Оригинално заглавие: Deadpool 2
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: комедия, приключенски, екшън
САЩ, 2018, 120'
Режисьор: Дейвид Лийч
С: Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Бил Скарсгард, Зази Битс, Морена Бакарин, Бриана Хилдебранд, Еди Марсан, Ти Джей Милър, Джек Кейси
След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да стане най-хубавия барман и собственик на чашата "Най-добрият любовник на света", докато се бори с нинджи и сексуално агресивни кучета.


Грешка няма – това е официалният синопсис на част втора за антигероя на Marvel, чиито суперсили включват и мощен абсурден хумор. Ако ви трябват още доказателства, просто вижте видеото към Ashes на Селин Дион с Дедпул на токчета и с пластичността на балерина от Болшой. Зад камерата сега действието дирижира Дейвид Лийч (Джон Уик, Атомна блондинка), а сюжетът извън кръга на майтапа включва Джош Бролин като злодея Кейбъл, който иска да докопа и ликвидира хлапе с необичайни способности. За да го спре, Дедпул събира "напредничава и джендър неутрална суперска група", която освен със зрелищни ритници, ни събаря и с хулиганския си език. "Да постъпваш правилно е мръсна работа", освен ако не си Райън Рейнолдс в тясно трико и арсенал от цинични стрелички, които и втория път попадат в десетката.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.