Последната Коледа

Последната КоледаЕзик: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: драма, комедия, романтичен
Великобритания/САЩ, 2019, 102'
Режисьор: Пол Фийг
Сценарист: Ема Томпсън
С: Емилия Кларк, Хенри Голдинг, Ема Томпсън
Ако вярвате, че английската романтична комедия е жанр сам по себе си и Наистина любов е грешното ви лакомство по Коледа, този филм тук може да ви подейства като капнало върху чистата ви риза птиче ако.


Независимо че го е писала иначе великата и така опитна в подобен сорт продукции Ема Томпсън (заедно с комедиантката Брайони Кимингс). Омотаната в празнични звънчета тук е Кейт (Емилия Кларк) – дъщеря на югославска емигрантка в Лондон (самата Ема Томпсън), която иска да бъде певица, но работи в целогодишен коледен магазин, облечена в зелен костюм на елф, спи по канапетата на оредяващите си приятели и е успяла да направи от живота си каша. Като някаква лоша сянка на Бриджит Джоунс Кейт е онова непохватно момиче, което ще падне в кофите за боклук, докато се разхожда с новия си обожател - тайнственият хубавец Том (Хенри Голдинг), който винаги се появява на точното място, за да се сблъска с нея. Зигзагообразният им романс се развива по нотите на Last Christmas на Джордж Майкъл и още негова музика (той е дал благословията си за такъв филм преди смъртта си), а вещият режисьор Пол Фийг (снимал избегналите почти всяко клише Шаферки) е виновникът поне Лондон тук да е истински подарък. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081