Добър работен ден

Добър работен денБосна и Херцеговина, 2018, 75'
Режисьор: Мартин Турк
С: Александар Сексан, Мая Зеко, Сенад Алиходжич, Ермин Сиямия, Адиян Куловац, Младен Нелевич, Мухамед Хаджович
Армин е безработен от дълго време и отчаяно се нуждае от работа. Жена му Жасмина е бременна, а синът му има проблеми в училище. Армин трябва да се яви на интервю за работа в училище, но в деня на интервюто колата му не запалва, затова той тръгва пеша.


Пред очите му обаче автомобил блъска колоездач и Армин се обажда на спешна помощ и в полицията. Когато най-после стига до интервюто, той е закъснял прекалено много. В училищния коридор се сблъсква с Изет – той е получил работата. Преди да разкаже на Жасмина за провала си, се появява нова работна оферта. Зет му го води в кланица в края на града, но скоро става ясно, че Армин не е за там. Неочаквано той получава работата на охранител в същото място. Армин е щастлив, защото нещата най-после се нареждат. В първия си работен ден обаче той разбира, че работниците в кланицата крадат. Армин отново решава да постъпи правилно и казва истината.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081