Малки титани: В готовност! Филмът

Малки титани: В готовност! Филмът


Оригинално заглавие: Teen Titans Go! To the Movies

Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация, екшън
САЩ, 2018, 84'
Режисьори: Питър Райда Майкъл, Арън Хорват
Озвучен на български с гласовете на: Камен Асенов, Росен Русев, Ася Братанова, Вилма Карталска, Ана-Мария Лалова
Най-добрият комплимент за тази детинска анимация по сериите на Cartoon Network е, че често е по-забавна от предраматизираните комикс филми за възрастни, от които е пораснала.


Тук никой и нищо не се взима на сериозно, но затова пък хуморът е на сериозно мета ниво, тоест бълбука от вътрешни препратки и вътрешно комикс-вселенска ирония. Не се тревожете за дребосъка – той ще излапа Филмът като сладолед в жегата заедно с всичките му инфантилни смешки за ако, докато вие също се захилвате тук-там на по-добрите шеги и страдате единствено, че дублажът на български ви лишава от гласа на Джими Кимел като Батман и меда на Halsey като Жената Чудо.

Историята иначе не е много по-многопластова от детското в неделя и започва от драмата, че бандата тийн супергерои нямат собствен филм, докато дори батманският иконом Алфред вече снима свой. Така се стига до ухажването на холивудска режисьорка, а на пътя на добрите, идеално като за блокбъстър, се изпречва голям и тъп злодей на име Слейд, когото всички постоянно бъркат с Дедпул. Ако последният не ви говори нищо, това вероятно е единствената причина да не сте с малките на титаните още в петък.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.