Red Bull Acro Cross: Страст за летене

Red Bull Acro Cross: Страст за летенеБългария, 2019, 28'
Режисьор: Димо Петков
С: Веселин Овчаров, Рафаел Гоберна, Кристина Колб, Феликс Родригез, Тим Алонги, Джак Пимблет, Егор Посокхин, Франсоа Раголски, Никола Донини, Люк Де Верт, Джими Джироукс
Red Bull Acro Cross: Страст за летене е филм олицетворяващ емоциите, препятствията и нестихващия ентусиазъм, в името да се покори едно ново, невиждано предизвикателство.


Създадената от един от най-добрите български парапланеристи иновативна дисциплина в летенето – Red Bull Acro Cross, съчетава за първи път двата основни стила във въздушния спорт – aкробатичен и крос-кънтри парапланеризъм, в една спираща дъха надпревара. 13 от най-добрите състезатели в целия свят преминават през 4-дневна сага от върхове и спадове, съмнения в собствените си способности, радост и наслада, за да покажат, че няма невъзможни неща, когато адреналинът е във върховата си точка, а идеята за осъществява нето на нещо ново е по-силна дори и от страха. Red Bull Acro Cross се провежда за пръв път в историята на парапланеризма в края на месец август в небето над Лифт Сопот. Филмът проследява историята на участниците от момента, в който стъпват на българска земя, до отлитането им обратно към следващото приключение. Една история, която показва не само състезателния хъс и брилянтните умения на елита в парапланеризма, а и красотата от споделените моменти, в които Канада, Австрия, Бразилия, Франция, Англия, Холандия, Гърция, Италия и България се обединяват и намират общ език в страстта си към летенето.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.