програма

  · Варна
  Диви и щастливи

  Диви и щастливи  Език: български
  Жанр: комедия, екшън, романтичен
  България, 2019, 135'
  Режисьор: Мартин Макариев
  Сценарист: Борислав Захариев
  С: Яна Маринова, Луиза Григорова – Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански
  Ако първата ви асоциация за този нов български екшън е Бързи и яростни – заради името, пък и заради редовното натискане на газта, вдъхновението му всъщност е Телма и Луиз.


  Е, не си представяйте как син кабриолет лети над Гранд Каньон, но момичетата зад волана тук също са преследвани от закона, докато просто се опитват да поживеят малко на пълни обороти. И почти по случайност се заплитат в опасна схема, която позволява на Луиза Григорова-Макариев и Яна Маринова да сменят с видим кеф перуки, костюми и акценти. Във филма на Мартин Макариев те са Боряна и Мила – приятелки, които са привързани една към друга като сестри и съответно скачат заедно в белята. Тя започва с това, че Боряна (Яна Маринова) "взима назаем" 30 хиляди от къщата на богати англичани, която почиства, но неволно успява и да отвлече сина им. В стил "веднъж се живее, мечтите трябва да се сграбчват и т.н." двете решават да не се предават до край, докато Александър Сано с напудрен полицейски фасон се опитва да ги хване. Любовни капани по трасето също има, а за вас най-опасният е да се размечтаете, че действително ще гледате Телма и Луиз.   

  Горе Коментари (0)

  Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.