Кухия човек

Кухия човек


Оригинално заглавие: The Empty Man
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: драма, ужаси, криминален
САЩ/Франция, 2020, 137'
Сценарист и режисьор: Дейвид Прайър
С: Джеймс Бадж Дейл, Марин Айрланд, Стивън Рут, Рон Канада, Робърт Арамайо, Джоел Кортни, Саша Фролова
След Невидимия и Човек без сянка, ред е на още едно безплътно създание да подгрее престрашилите се да влязат в тъмния киносалон за настъпващия страховит празник.


И ако първите две заглавия са вдъхновени от изобретателното перо на Хърбърт Уелс, Кухия човек идва директно от страниците на популярен мрачен комикс със същото заглавие. Познат само като градска легенда сред обитателите на американския Среден Запад, този мистериозен призрачен субект се превръща в съвсем реална заплаха, когато банда местни тийнейджъри (каква изненада!) излизат с брилянтната идея да го призоват в света на живите. За награда започват да изчезват един по един, а бившето ченге, тръгнало по следите им, излиза на нож не просто с доволно количество смразяващи разкрития, ами и със собствените си потиснати страхове. Очаквано, гответе се за свръхестествени намеси и бавнодействащ съспенс.

     

Поради извънpeднaтa eпидeмичнa oбcтaнoвĸa ви съветваме да следите и сайтовете на организаторите на събитията, за които четете тук, за настъпили промени в програмата им. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.