Три сестри

Три сестри
Превод: с български субтитри, с английски субтитри
Жанр: драма
представя театър Красный факел – Новосибирск, Русия
от А.П. Чехов
Режисьор: Тимофей Кулябин
Сценография: Олег Головки
Светлинен дизайн: Денис Слнцев
Асистент режисьор: Наталия Ярушкина
С: Константин Телегин, Илья Музыко, Антон Войналович, Клавдия Качусова, Ирина Кривонос, Линда Ахметзянова, Дарья Емельянова, Денис Франк, Алексей Межов, Павел Поляков, Андрей Черных, Сергей Богомолов, Сергей Новиков, Елена Дриневская
Черна комедия, психологическа драма, трилър – четирите действия на пиесата се превръщат в парад на жанровете. Да напуснат провинциалната пустош, да служат на науката, да работят!


В семейството на Прозорови, пренесено в настоящето, всеки се стреми към щастие. Но от този всеобщ порив се ражда трагедия, която героите на този спектакъл не разбират до самия край – и то не само защото не се чуват. Именно в това се състои основният ход на режисьора – през цялото време всички актьори изпълняват своите роли на жестомимичен език. Представлението е построено като хореографска и музикална партитура с жестове и звук, като това придава необикновена интензивност и дълбочина на възприемането му. Сензационната и красива постановка вече успешно се представя на големите европейски сцени във Виена, Париж, Тулуза, Сибиу, Атина и др. Режисьорът Тимофей Кулябин поставя Чеховата класика Три сестри по начин, който въвлича зрителите в съвсем ново преживяване и начин на разбиране.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.