Дребосъците/Мими и Лиза/Семейство Уебстър

Дребосъците/Мими и Лиза/Семейство Уебстър



Език: словашки
Превод: с английски субтитри
Жанр: анимация
Дребосъците
Режисъори: Ванда Райманова, Михал Струс · 2016

С близнаците Бен и Том няма мира в този дом. Малко спят и все ядат, секунда кротко не седят. Двамата малки братя имат много хрумвания и преживяват невероятни приключения, които често ги въвличат в трудни и забавни ситуации. В основа на поредицата е детската игра. Свободата, спонтанността, въображението, изобретателността и хумора на децата е това, което най-много впечатли авторите.


Мима и Лиза
Режисъор: Катарина Керекесова · 2014-2016

Анимационна поредица, разказваща за конфронтацията между два свята: на виждащо и незрящо момиченце, но също така и между света на строгите правила и безграничната фантазия. Двете приятелки Мими и Лиза по време на общите си експедиции във фантазията установяват, че нашият свят може да бъде видян по различен начин. На втори план тук звучи и мотивът за нуждата от толерантност към различността. Темата на историите, перфектната художествена интерпретация и иновативният подход на режисьорката Катарина Керекесова създават за малките зрители отлично художествено и емоционално изживяване.


Семейство Уебстър
Режисьор: Катарина Керекесова · 2016-2018

Анимационната поредица на Катарина Керекесова разказва за паяковото семейство Уебстър, което живее в паяжина в асансьорната шахта и се състои от шест члена - баба, дядо, майка, баща и двете им деца Лил и Хюго.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.