Анабел 3

Анабел 3


Оригинално заглавие: Annabelle Comes Home
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: ужаси, трилър, мистерия
САЩ, 2019, 106'
Режисьор: Гари Доберман
С: Вера Фармига, Патрик Уилсън, МакКена Грейс, Мадисън Айсмен, Кати Сариф, Стив Колтър, Стивън Блекхард
Набързо минахме оттам в Заклинанието 1 и 2, но сега директно се срещаме в легендарната стая на Лорейн и Ед Уорън, в която всички предмети са обладани или прокълнати.


Вътре сме още с първите кадри, когато демоничната кукла Анабел е заключена в осветена кутия. Във вечер без родители дъщерята на Уорън е оставена с двете си детегледачки, едната от които, Даниела, ужасно много иска да се свърже с мъртвия си баща. Покрай опитите това да се случи, тя не пропуска да пипне всеки предмет в стаята и, естествено, да каже "здрасти" на Анабел, която, като достоен проводник на злото, излиза и превръща мястото в сатанинска дупка. Сценарист на Монахинята, То 2 и Анабел 2, Гари Доберман този път е режисьорът, който ни повлича при злите сили, затворени зад стените на проклетата къща. Докато съчувстваме на героите (защото искрено ги харесваме), напрегнатият саундтрак следва плътно историята, която никога не е разчитала само на добрите ефекти, за да достави страшно вълнуващо преживяване.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098