Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин

Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли КуинЕзик: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: приключенски, екшън, криминален
САЩ, 2020, 110'
Режисьор: Кати Ян
Сценарист: Кристина Ходсън
С: Марго Роби, Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел, Роузи Перес, Крис Месина, Юън Макгрегър, Ела Джей Баско, Али Уонг
Благодарение на Отряд самоубийци от 2016 Харли Куин роди милиони свои копия по Хелоуин, така че завръщането ѝ във филм специално за нея е топ новина за феновете ѝ.


Режисьорската щафета сега поема Кати Ян, а зад продуцентския пулт стои самата Марго Роби. И тук лудият ѝ поглед пробива екрана, вкарвайки ни в кървава версия на Looney Tunes. Харли вече не е с Жокера и всички, с които си е играла, са по петите ѝ. Пръв сред тях е Роман Сайонис (Юън Макгрегър), който има милиони причини да я убие, но срещу един определен диамант обещава да направи така, че всичките ѝ проблеми да изчезнат. Куин обаче не е за подценяване, и то не само защото може да жонглира с цветния си чук и металната бухалка. Между стрелбите и шпагатите се привързва към едно хлапе и с три други героини от звездния състав разказват играта на доста хора. Смеем се на фона на добрите парчета от саундтрака, докато за втори път Харли успява да ни убеди в логиката си и да ни стане симпатична. Нищо че обича да взривява разни неща. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.