Playmobil: Филмът 3D

Playmobil: Филмът 3D


Оригинално заглавие: Playmobil: The Movie 3D
Език: английски
Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация, приключенски
САЩ, 2019, 99'

Режисьор: Лино ДиСалво
Сценарий: Блейз Хемингуей, Грег Ерб
Колко фигурки Плеймобил могат да се нагъчкат в 110-минути? От този въпрос сякаш е пораснал Филмът, с който немските играчки копират маркетинговия трик на датчаните от Лего (сглобили вече 5-6 кино хита), но едва ли ще видят същите опашки пред щандовете си.


Грешката е точно там, че на екрана е изсипан целият им каталог, без тревога как ли ще се навържат в една история викинги, рицари, пирати, пещерни хора, роботи, римляни? Ето как: с едно щрак 10-годишният Чарли и кака му Марла, загубили родителите си в катастрофа, се превръщат в играчки в света на Плеймобил, където той е затворник на злия император Максимус, а тя ще го освобождава с помощ-та на шофьор на камион, таен агент и вълшебна фея. Трасето на спасението е минирано с други геройчета и друса здраво от неточни шеги и хлъзгави песни, но поне спирките по пътя са така разнообразни като декор, че хлапето лесно ще се пренесе в друг свят. Е, само ако е в едноцифрения сегмент на изписаните върху кутиите на Плеймобил 4-12 години. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098