Пазителите на Арктика

Пазителите на АрктикаЕзик: български
Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация, приключенски
Индия/Великобритания/Китай, 2019, 92'
Режисьор: Арън Уудли
Сценарист: Боб Барлен, Кал Брункер
Озвучен на български
Тъкмо с първия сняг при нас идва нова анимация, в която преспите са поне до колене – нещо, което с драматичната промяна на климата, скоро може да спре да се случва.


Екологичната ни ремарка не е случайна – филмчето се развива на Северния полюс и действително повдига темата за спасяването на природата, като вкарва в историята злодей, решен да разтопи ледените шапки на планетата. Той е морж с механични крака на име Ото и живее в мрачно мистериозна крепост, на чиито порти един ден почуква главният ни герой – полярната лисица Суифти, бял и пухкав като сняг. Понеже много иска да тегли шейната с пощата като същинско хъски, той е изпратен точно при моржа с първата си пратка и ето как става още по-голям герой – като събира банда, за да спре пъкления план на Ото. Не разчитайте много обаче с това еко урокът да е преподаден – филмът е семпъл като за най-дребните дребосъци, които основно ще разберат колко много искат плюшена лисичка с муцуната на Суифти. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098