Бодигард на убийцата

Бодигард на убийцатаЕзик: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: комедия, екшън, криминален
САЩ/Великобритания, 2021, 99'
Режисьор: Патрик Хюз
С: Райън Рейнолдс, Салма Хайек, Самюел Джаксън, Морган Фрийман, Антонио Бандерас, Гари Олдман, Том Хопър
Преди четири години Бодигард на убиеца не беше сред най-любимите заглавия на критиката, но die-hard феновете на Рейнолдс предпочетохме да се концентрираме върху плачещите за цензура диалози и frenemy динамиката, с която той и Самюел Джаксън си разменяха комплименти във вид на крошета, отколкото да търсим по-дълбоки послания.


Засега продължението Бодигард на убийцата (заглавието подсказва, че тук Салма Хайек очевидно има повече екранно време да псува цветисто на испански) е дори по-недолюбвано от кинопознавачите заради плосък хумор и много експлозии за нищо, но това не значи, че основното актьорско трио не се е забавлявало като за последно на снимачната площадка, нито пък, че и ние няма да го направим в салоните. Сюжетът и този път е само претекст за отприщване на екшън апокалипсис и бързо-бързо събира криминалното семейство Кинкейд (Хайек и Джаксън) с емоционално нестабилния им бивш бодигард (Рейнолдс), за да ги изпрати на поредна гонка из идилични европейски дестинации със „злодея“ Антонио Бандерас по петите им. Появата на Фрийман трябва да изживеете от първа ръка.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098