Сами вкъщи 2

Сами вкъщи 2


Оригинално заглавие: The Secret Life of Pets 2

Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация, приключенски
САЩ/Франция/Япония, 2019, 86'
Режисьори: Крис Рено, Джонатан де Вал
Озвучен на български с гласовете на: Орлин Павлов, Петър Бонев, Константин Лунгов, Мария Бояджиева, Здрава Каменова, Константин Икономов, Здравко Димитров, Стефания Георгиева, Сава Пиперов
Първата глава от тайния живот на домашните любимци (както спокойно можеше да се казва филмът и на български) разби боксофиса преди три години, разказвайки за един Джак Ръсел териер в екзистенциална криза.


Тогава пъргавият Макс трябваше да дели вниманието на стопанката си с жално куче, спасено от нея от улицата. На фона на джазирани оркестрации, които напомнят за музиката на Том и Джери от 40-те и 50-те, сега ситуацията донякъде се повтаря – господарката има бебе. Вместо да подскача раздразнено срещу него обаче, Макс се вманиачава да се грижи за малкия вързоп, като междувременно и възмъжава, срещайки се в една селска ферма с печената овчарка Рустър (озвучен велико и каубойски за англоговорящите от Харисън Форд). Покрай тази семейна история се плетат още няколко нишки с нови герои, които показват как заек със супергеройски копнежи, ши тцу със спасителна мисия и померан, готов да влезе в наежено котешко свърталище, си прекарват екстра и без човеци. Въобще в тази анимация (създадена от хората зад Аз, проклетникът и Минионите) никой не скучае – а и как би могъл, когато блендерът винаги е на разположение за масажи. Дали това е забавно и за зрителя? Особено ако е хлапе или пък ако си умира за домашни любимци.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.