Twenty One Pilots Cinema Experience

Twenty One Pilots Cinema ExperienceЕзик: английски
Жанр: музикален, биографичен
САЩ, 2021, 90'
Изживейте епичния концерт по повод издаването на албума Scaled And Icy от 2021 – ремастериран за голям екран и включващ допълнително невиждани досега кадри от концерта на талантливото дуо.Припукване на екрана, криптични съобщения, кодирани материали, пръснати из мрежата, безкрайно дълго видео, което никога не свършва... Интернетът продължи да жужи около Twenty One Pilots  дори през най-тежките периоди на пандемията, доста преди излизането на Scaled And Icy, защото дуото не спира да сипе изнада след изненада. Когато албумът най-сетне видя бял свят, слушателите бяха леко озадачени от веселите нотки, не особено обичайни за групата, но въпреки това прегърнаха новите парчета с отворени обятия.

Типично за американската банда, зад албума се крие богата митология и тайнствен сюжет, който продължава историята на концептуалния Trench. През май миналата година Пилотите ни възнаградиха и с мащабен онлайн концерт, който позволи на феновете да се докоснат до любимата си група от всички краища на света, без да рискуват здравето и живота си. Въпреки че става въпрос за изцяло дигитално излъчване, преживяването меко казано си заслужаваше - ситуирани в студио със зашеметяващи размери, музикантите изнасят не просто концерт, а истински спектакъл. Всяко изпълнение е придружено от хореография, отделни декори, специален аранжимент и дори кратки клипове, които разкриват повече от сюжета зад песните.

Тези от нас, които по една или друга причини са изпуснали впечатлявщия лайв, могат да му се насладят сега, при това на голям екран. А дори да сме гледали оригиналната прожекция, не можем да не признаем, че на кино си е друго.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.