Кинодвор – лятно кино

Кинодвор – лятно кино


3 юли 2015 - 30 септември 2015
В Културен център G8 отваря отново врати Кинодвор – лятно кино. През летните вечери ще има селекция от нови и интригуващи филмови заглавия.


Откриването ще се състои през следващата седмица с премиерните испански филми Испанска афера 2 и Малкият остров.

На зрителите ще бъдат осигурявани индивидуални слушалки и всеки от тях ще може да настройва звука за прожекцията самостоятелно, според своите предпочитания. Цената на билета е 10 лева, като включва филмов билет и летен коктейл.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 26.07.2015 12:40 limon4et0

Re: Кинодвор – лятно кино

От така създадения линк за "от този петък започват летни прожекции" те прехвърлят към кинопрограма, от която изглежда, че всеки ден в летния двор се излъчва по 1 или 2 филма. На 23 юли направихме резервация за Испанска афера от 19.45, както беше упоменато. Никъде не става ясно, че киното разполага и с други салони на закрито и както се оказа въпросният филм не беше прожектиран в летния двор. Не видях и налична програма за останалите филми, което е доста объркващо. Е оказа се, че филмът не се излъчваше в летния двор, както пише в programata.bg, но това го разбрахме едва след като закупихме билетите си.

Изобщо на място не ставаше ясно какво точно се случва, никъде нямаше информация. Самите служители на киното не си вършеха работата и бяха груби.

Концепцията е добра, но изпълнението е много слабо. Освен объркването, обслужването беше много лошо и грубо. Никъде нямаше информация, която да те насочи, а както казах и служителите не бяха много услужливи. Цените също бяха необосновани, имайки предвид гореспоменатото (типично по български) Филмът си заслужаваше, но едва ли ще се върна там.


Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098