Уикенд на испанското кино

Уикенд на испанското кино


31 май 2019 - 2 юни 2019
Пет нови филма гостуват от Испания в Дом на киното от петък до неделя.


Леонор иска да напусне дома си, но не смее да каже на майка си. Тя от своя страна не иска дъщеря ѝ да си отива, но и не може да я задържи, затова двете трябва да се изправят пред нов етап в живота си, в който светът им се разклаща.

Марко е треньор по баскетбол, който в труден личен момент работи с отбор от хора с интелектуални затруднения. В крайна сметка проблемите се превръщат в житейски уроци.

Мануел е напът да влезе в държавната политика, когато животът му се разпада след корупционен скандал, в който е замесен и най-добрият му приятел. Мануел трябва сам да се бори срещу една партийна система, в която "кралете отпадат, но кралствата остават".

Кармен е тийнейджърка от ромски произход, която е задължена да се омъжи. Един ден обаче среща Лола – млада циганка, която мечтае да учи в университет и да рисува графити. Кармен се сближава с нея и открива един нов свят, но семейството ѝ я отхвърля.

Исра излиза от затвора, а брат му Чеито приключва мисия с военноморските сили. Двамата се връщат на остров Сан Фернандо, където се сблъскват с тежките спомени за насилствената смърт на баща им, но трябва да се примирят с миналото, за да продължат напред.

Билети от 6/8лв от сайта или касата на Дом на киното


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.