„Исландия наведнъж“, „По пътищата на Куба“ и „Изкуство на скара“ с „Кино за пътешественици 2021“

„Исландия наведнъж“, „По пътищата на Куба“ и „Изкуство на скара“ с „Кино за пътешественици 2021“


1 - 15 август 2021
И тази година няма да се разминем без онези филми, след които ни идва да метнем една раница на гърба и да се запътим нанякъде. От 1 до 15 август лентите на Кино за пътешественици 2021 ни свързват с изобилие от дестинации и приключения във всяко кътче на света.


Ангел Хаджийски и Здравко Григоров от Позор са нашите околосветски гидове, които реализират поредния запомнящ се кинофестивал, а началните точки на филмовите приключения са Културен център G8 и Евро синема.

Сред акцентите в кино програмата са Сами из Азия, От Кейптаун до Кайро с влак, Крепост и Спомени от Изтока. Преди всяка от тези прожекции пътешественици ще споделят истории за приключенията си съответно в Китай, ЮАР, Мозамбик, Зимбабве, Замбия, Танзания, Кения, Етиопия, Судан, Египет, Приднестровската молдовска република, Монголия и Япония.

Ден преди началото на фестивала, на 31 юли, в Културен център G8 ще се състои вечер посветена на Япония, когато Здравко и Ангел ще разкажат за пътешествията си в Страната на изгряващото слънце, а ексклузивно ще бъде показан филмът Глътка чай. Ето и цялата програма на Кино за пътешественици 2021:програма

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.